Sfaturi de top pentru închirierea unui autobuz pentru o nuntă

Ești acolo, familia ta e acolo, familia lui e acolo … dar unde e mirele?

Ca și cum nu ar fi fost destul haos deja în această dimineață, cu domnișoarele de onoare apărând târziu și cavalerul de onoare pierdut într-un oraș in care nu a condus niciodată, acum viitorul tău soț nu poate fi găsit nicăieri. Știți că el nu se răzgândește și a ajuns ieri la repetiție, așa că își cunoaște drumul spre biserică. Trebuie să fie acea mașină antică pe care a insistat!

Planificarea unei nunți este copleșitoare, complicată și plină cu mai multe detalii decât petalele de flori din buchetul tau.

Trebuie să vă gândiți la totul și să anticipați problemele cu planul dvs. B și planul dvs. C. Printre cele mai dezastruoase probleme logistice de nuntă adesea lăsate în ultimul minut (sau uitate total) se învârt în jurul transportului, în special:

 • Pe cine trebuie să transportați?
 • Unde trebuie să meargă?
 • Cum ajung oaspeții în siguranță înapoi la hotel?

Pentru a menține lucrurile simple, cea mai importantă funcție pentru închiriatul unui microbuz pentru o nuntă este să te aducă pe tine, mirele și toți oaspeții dvs. în condiții de siguranță la și de la nuntă, cu cât mai puține bătăi de cap posibil.

Nu sunteți sigur cum să faceți asta? Iată câteva sfaturi utile pentru închirierea unui autobuz pentru o nuntă.

#1 Închirierea din timp a autocarului pentru nunta

Odată ce ați stabilit data nunții, locația ceremoniei și recepția și numărul de oaspeți care vin, este timpul să vă rezervați transportul.

Rezervarea în avans este esențială în special dacă intenționați să schimbați jurămintele în timpul sezonului de nuntă de vârf, care tinde să fie din aprilie până în iunie.

Dacă va pregătiți într-adevăr cat mai bine, este mai bine să rezervați până la nouă luni înainte de eveniment. Cu toate acestea, dacă încă așteptați să confirmați numărul de invitați, cinci până la șapte luni înainte de ziua mare este încă o perioada destul de lunga pentru asigurarea transportului de care aveți nevoie la nunta. Acest lucru va oferi o mulțime de timp pentru directorii de conturi de inchiriere sa colaboreze cu dumneavoastră si / sau cu planificatorul de nunti pentru a va asigura ca toate aspectele si detaliile nevoilor dvs. de transport sunt luate in considerare pentru ziua cea mare.

#2 Gândiți-vă în afara ideii de limuzina lunga

Când asigurați siguranța și transportul în timp util a zeci de oameni, cu siguranță trebuie să vă gândiți mai mult decât o limuzină stretch. O limuzină ar putea fi bună pentru bal, dar pentru nunta ta, îndepărtează-te de tradiție și fă impresie! Există câteva forme diferite de transport de nuntă pe care le puteți rezerva, inclusiv biciclete, tractoare, căruțe de cai și chiar autobuze de petrecere! Alegeți unul pentru a vă potrivi personalității, bugetului și numărului de persoane pentru care sunteți responsabil de transport.

Dacă sunteți în căutarea unor locuri pentru restrânge bugetul de nuntă, închirierea unui autobuz școlar este o alternativă ieftină, care face ca toată lumea sa fie acolo unde trebuie să fie, la timp pentru ziua cea mare! Înainte de a vă prinde prea mult în planificarea transportului de nuntă, amintiți-vă – nu contează la fel de mult in ce ajungeți cat fata de cine vă luați un angajament când vă spuneți jurămintele.

#3 Pe cine sunteți obligat sa transportați

Înainte de a decide că doriți să închiriați un cal și un buggy, este important să faceți o numărătoare și să vă asigurați că există suficient spațiu. Nu este absolut necesar să se acorde transportul pentru toți participanții la nuntă, dar există unii oameni de care veți dori să vă asigurați că sosesc la timp, fără nici un efort!

Iată câteva părți esențiale care trebuie incluse în planurile de transport de nuntă:

• Mireasa si mirele
• Nuntașii
• Ambele seturi de părinți
• Fratii neincluși in nuntași
• Bunici

Unele cupluri aleg, de asemenea, să ofere transport pentru rude apropiate și oaspeți în afara orașului, în timp ce alții aleg să transporte toți oaspeții. În acest caz, va trebui cu siguranță să începeți să vă gândiți la mai mult decât căruțe.

Deși este minunat să poți asigura transportul pentru toți oaspeții, nu trebuie să simți că este responsabilitatea ta. Cu toate acestea, este bine să faci cel puțin efortul pentru a vă asigura că toată lumea are o modalitate sigură de a reveni la hotel sau la domiciliu, mai ales dacă au avut un pic prea multe băuturi!

Indiferent pe cine ați decis să ajutați cu transportul, trebuie sa știți că este mult mai bine să lăsați spațiu suplimentar și să nu umpleți niciodată un vehicul complet la capacitate. Nu știți niciodată pe cine ai putea încerca să introduci în transportul nunții și este mai bine să fii puțin flexibil, în loc să lăsați situația să vă distragă atenția de la ziua perfectă!

#4 Ajungeți acolo la timpul potrivit

Înainte de nuntă, mirele călătorește cu cavalerul de onoare (și uneori cu aprozii) și ar trebui să fie primul membru al nunții la locație. Mai departe, domnișoarele de onoare sosesc cu mama miresei. Nu în ultimul rând, mireasa trebuie să ajungă la ceremonie cu oricine este prezent să o ducă la altar.

Cu toți cei de acolo la timp, fără stresul îngrijorării legate de transport, jurămintele pot fi citite și familiile se pot bucura.

Mirii, călătorind împreună, vor fi primii care părăsesc ceremonia religioasa, către recepție. Părinții miresei și mirelui sunt așteptați să fie de asemenea la recepție devreme pentru a-i ajuta pe noii soți săi să-și întâmpine oaspeții. Mireasa si grupul ei ar trebui să ajungă înaintea celorlalți oaspeți.

Pentru că nu toată lumea pleacă de la ceremonia de nuntă cu cine a sosit – vezi mireasa și mirele – este important să te asiguri că toată lumea are loc într-o mașina sau microbuzul către sala de recepție. Planificarea logisticii transportului de nunti din timp va asigura un proces neted!

#5 Cont pentru costuri de transport

Odată ce ați stabilit nevoile dvs. de transport de nunta, faceți o pauza să evaluați costurile.

Companiile stabilesc de obicei o limită minimă de închiriere de trei ore pentru nunți. Deci, calculează timpul de la preluare până la sfârșitul recepției pentru a vedea dacă merită să-i faceți sa aștepte.

Prețul unui vehicul de închiriat poate varia dramatic, în funcție de cazul în care ajungeți într-un microbuz sau într-un Lamborghini. Cu toate acestea, în general, va puteți aștepta să plătiți aproximativ 50 – 150 lei pe oră. În plus, în cadrul contractului dvs. este de obicei prevăzut un bacșiș de 15-20% obligatoriu.

Pentru a obține cel mai bun preț, acordați-va timp pentru a căuta în mai multe locuri și sa înțelegeți ce servicii suplimentare oferă companiile de închiriere, cum ar fi serviciile de preluare și predare.

#6 Un buchet de mai multe sfaturi

Cel mai bun mod de a vă asigura că transportul nunții se face corect și că nu există surprize neplăcute ale in ziua nuntii este să il faceți singur. Acordați-vă timp să vă întâlniți personal cu managerul companiei de închiriere și să investiți câteva minute pentru a explora vehiculele.

Odată ce sunteți gata să avansați, iată câteva elemente esențiale pe care să le includeți în contract:

 • Data, ora și locațiile punctelor de preluare și de predare
 • Tipul și numărul de vehicule
 • Orele exacte pentru care este închiriat fiecare vehicul
 • Facilități furnizate în fiecare vehicul
 • Costul total, inclusiv gaz și kilometraj
 • Cheltuieli suplimentare și gratuități
 • Valoarea depozitului
 • Politicile de anulare și rambursare

Nu vă fie frică să vă uitați la scrisul mic!

În timp ce vorbești cu compania de închiriere, întreabă-le despre o perioada tampon post-ceremonie, în cazul în care ceremonia se termină devreme. De asemenea, dacă luați un microbuz pentru oaspeții dvs., asigurați-vă că există o opțiune pentru oaspeții mai în vârstă care ar putea să se ducă acasă mai devreme în timpul nopții decât cei care se află încă pe ringul de dans în primele ore ale dimineții.

Oh, și nu uitați să înmânați conducătorului o hartă către locul de desfășurare!

#7 Alege Omnes

Omnes se va asigura că logistica transportului pentru nunta dvs. va fi un lucru mai puțin de care sa va îngrijorați. Având ani de experiență, știm cât de stresantă este o nuntă și cât de importanți sunt șoferii fiabili, profesionali și experimentați.

Omnes este sursa dvs. unică pentru închirierea de microbuze în orice loc în Romania. Deoarece lucrează cu o mulțime de operatori de microbuz independenți, ei sunt capabili să asigure autobuzul potrivit pentru nunta ta. Odată ce ai Omnes în echipa ta de nuntă, ei iau fraiele, gestionează totul, inclusiv a calcula timpul necesar pentru a ajunge de la punctele de preluare la punctele de predare.

Transportul de nunta fiabil este esențial pentru ca ziua voastră mare sa se desfășoare fără probleme.

Transportul de nunta fiabil este esențial pentru ca ziua voastră mare sa se desfășoare fără probleme. Cu toate acestea, cu atât de multe de făcut când planificați pentru nuntă, este cu siguranță posibil să simplificați acest aspect al zilei. Deci, decideți ce doriți, ce aveți nevoie și ce vă puteți permite, apoi lăsați Omnes să o preia de acolo!