Toate călătoriile de succes încep cu un scop.

Vrem să fim cel mai complet furnizor de produse online pentru a permite oamenilor să călătorească mai bine.

Oameni

Oamenii sunt în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem, în interiorul și în afara companiei, iar succesul și bunăstarea lor sunt primordiale. In toate deciziile pe care le facem, ținem cont de clienții noștri. Suntem dedicați câștigării altora prin muncă grea și excelență și căutăm în lume ca indivizi excepționali să se alăture echipei internaționale de la distanță.

Inovare

Ne bucuram de inovare in toate formele ei. Pentru a ajuta oamenii să facă lucruri minunate in turism avem nevoie de produse excelente și nu ne mulțumim niciodată să ne bazăm pe victoriile din trecut. Ne îmbunătățim în mod constant sistemele și sprijinim și dezvoltăm oferta noastră de produse prin învățare, muncă grea și ascultând clienții noștri.

Global

Suntem un grup global de indivizi și avem o echipă, bază de clienți, gamă de produse și o voce variata.  Oricine sunteți și oriunde vă aflați în lume, suntem bucuroși că nu sunteți la fel ca următorul. Gândirea globală este modul în care ne dezvoltăm, stați în avantaj fata de ceilalți și ajungeți în cele patru colțuri cu Omnes.

Comunitate

Suntem mari fani ai filozofiei open-source și suntem hotărâți să contribuim în permanență la o mai mare comunitate WordPress. Recunoaștem importanța existenței unor relații puternice în afara comunității proprii și a bazei de clienți și suntem permanent în căutarea unor modalități de a colabora și de a crea afaceri pentru alții.

Creștere

Pentru a rămâne viabili, trebuie să ne dezvoltăm mereu – în influență, îndemânare, serviciu, cota de piață, gândirea conducerii și o multitudine de alte căi. Sărbătorim creșterea afacerilor și a oamenilor și cautam în mod constant mai mult, luând riscuri calculate pentru a rămâne înaintea jocului nostru.

Distracție

Ne place să ne distrăm. Şi tu? Luăm în serios ceea ce facem – dar nu pe noi înșine – și chiar când cauciucul lovește drumul, ne reamintim că soarele va crește din nou.